EN

Рома Џем Сешн Уметнички Колектив

Рома Џем Сешн Уметнички Колектив (Мустафа Асан, Мо Динер, Милена Петровиќ), Швајцарија

 

Отворена ромска култура (3), 2021

Сет од четири дигитални постери, 70 х 99 см.

Аквизиција: Подарок од уметниците

Инвентарен бр.: 05274

Претходни изданија