EN

Анхел Дуарте

1930, Алдеануева, Шпанија – 2007, Сион, Швајцарија

 

В – 7, 1963

Гравира на стакло, 46 x 46 см

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 00257

Претходни изданија