EN

Бисерка Баретиќ

| Хрватска |

Родена во Загреб | 1933

Претставуваме дело на Бисерка од серијата дела од Баретиќ вклучени во колекцијата на МСУ:
Бескрајна прошетка, 1963, молив на хартија, 49x58cm

Претходни изданија