EN

Благој Чушков

Роден во Штип | 1936

Претставуваме дела од Благоја Чушков вклучени во колекцијата на МСУ:
Свирач, 1982, теракота, 54х54х44см.| Мајка, 1971, патиниран гипс, 35х42х25см.

Претходни изданија