EN

Боб Бони

| Холандија |

Роден во Хаг | 1937

Претставуваме неколку од серијата дела од Боб Бони вклучени во колекцијата на МСУ:
Графика 1 (мапа од 10 графики), 1967, сериграфија на хартија, 181/190, 59x69cm | Графика 2 (мапа од 10 графики) , 1967, сериграфија, 181/190, 59x69cm | Графика 3 (мапа од 10 график), 1967, сериграфија на хартија, 181/190, 59х69см | Графика 4 (мапа од 10 графики), 1967, сериграфија на хартија, 181/190, 59x69cm | Графика 5 (мапа од 10 графики), 1967, сериграфија на хартија, 181/190, 59x69cm | Графика 6 (мапа од 10 графики), 1969, сериграфија на хартија, 192/200, 65x65cm | Графика 7 (мапа од 10 графики), 1967, сериграфија на хартија, 192/200, 65x65cm | Графика 8 (мапа од 10 графики), 1969, сериграфија на хартија, 192/200, 65x65cm | Графика 9 (мапа од 10 графики), 1969, сериграфија на хартија, 192/200, 65x65cm

Претходни изданија