EN

Борис Буќан

1947, Загреб, Хрватска – 2013, Загреб, Хрватска

 

Катедрала некаде во тревата, 1985

Ситo-печат на хартија, 210 x 200 см

Едиција: 4/20; сигнирано: д.с.: serigrafia 20/4 ”Katedrala negde u travi” Boris Bućan 1985

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 03667

Претходни изданија