EN

Брајан Нил

| Велика Британија |

Роден во Ајл оф Мен во 1930.

Претставуваме делo на Брајан Нил вклученo во колекцијата на МСУ:
Скулптура, 1964/65, железо, 115 х 90 х 25см

Претходни изданија