EN

Карлос Круз-Диез

 1923, Каракас, Венецуела – 2019, Парис, Рим

 

Хроматска индукција, 1980

Сито печат, 70 x 70 см

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 03477

Претходни изданија