EN

Елизабет Кес-Краус

1940, Грац, Австрија

 

Вегетација плус бр. 595/32А, 1980

Црно/бела фотографија на хартија, 18 x 23,5 см

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 03172

Претходни изданија