EN

Гастон Бертран

 1910, Вонк на Гер, Белгија – 1994, Брисел, Белгија

 

Пролетно утро во Фиренца, 1957

акварел, темпера на хартија, 48 х 63 см

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 01257

Претходни изданија