EN

Жорж Даје

| Франција|

Роден во Париз | 1907 – 1967

Претставуваме делo на Жорж Даје вклученo во колекцијата на МСУ:
Волчји грла – теснец, 1961, масло на платно, 195 х 97см

Претходни изданија