EN

Џетулио Алвиани

| Италија |

Роден во Удине | 1939

Претставуваме делo на Џетулио Алвиани вклученo во колекцијата на МСУ:
Површина со вибрантен слој, 1966, алуминиум, 50x56cm

Претходни изданија