EN

Ѓорѓи Чулаковски-Ѓото

Роден во Герман | 1947

Претставуваме дела од Ѓорѓи Чулаковски-Ѓото вклучени во колекцијата на МСУ:
Зимски предел, 1984, литографија. а.о., 72 х 51см | Прозорец 5, 1981, комбинирана техника на хартија, 98,5 х 68,5см

Претходни изданија