EN

Исмет Рамичевич

Роден во Дубница | 1960

Претставуваме неколку од серијата дела од Исмет вклучени во колекцијата на МСУ:
Објект од Лавиринт 3, 1998, новински листови, 175 x 248 см и Објект 2, 1991, масло на даска, метал, 225x215x225см.

Претходни изданија