EN

Иван Блажев

1974, Скопје, Македонија

 

Жена под сенка, Маглавит, Романија, 2008

Дигитален ц-тип печат, ламбда хартија, 75 х 50 см

Аквизиција: Откуп

Инвентарен бр.: 04965

Претходни изданија