EN

Жан Деван

| Франција|

Роден во Хелемнес | 1927 – 1999

Претставуваме делo на Жан Деван вклученo во колекцијата на МСУ:
Без наслов, 1969, литографија, 264/300, 60x69cm

Претходни изданија