EN

Хоан Рабаскал

1935, Барселона, Шпанија

 

Во чест на црната сила, 1969

Боено дрво, пластично цвеќе, 210 х 97,5 х 1,5 см

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 01888

Претходни изданија