EN

Лоренцо Гверини

1914, Милано, Италија – 2002, Рим, Италија

 

Бронцето 4/12 Тежок отисок, 1952

Бронза, 11 x 11 x 2,5 см

Аквизиција: Подарок

Инветарен бр.: 00316

Претходни изданија