EN

Лучијано Жмак

1937, Пула, Хрватска – 1993, Сиднеј, Австралија

 

Eкстерн 13, (пред) 1967

Масло на платно, 84 х 84см

Аквизиција: Подарок од уметникот

Инвентарен бр.: 01482

Претходни изданија