EN

Марија Бономи

Марија Бономи

1935, Меина, Италија

 

Условна слобода, 1965

Дрворез на хартија, 134 х 101 см

Едиција: 4/10; сигнирано: д.л. 18 „Liberte conditionelle“ 4/10; д.д. Maria Bonomi 1965

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 01221

Претходни изданија