EN

Менаше Кадишман

1932, Тел Авив, Израел – 2015, Тел ХаШомер, Израел

 

Во неизвесност, 1966

Гранит, 19 х 17 х 8 см

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 01787

Претходни изданија