EN

Милорад Бата Михајловиќ

1923, Панчево, Србија – 2011, Парис, Франција

 

Слика 100, 1958

Масло на платно, 162 х 130 см

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 00625

Претходни изданија