EN

Оливер Мусовиќ

1971, Скопје, Македонија

 

Хипсифобија, 2000

инсталација со дрвени скали, дигитална фотографија, текст (х 5)

Аквизиција: Откуп

Инвентарен бр.: 03978

Претходни изданија