EN

Филип Морисон

1924, Довил Франција – 1994, Парис, Франција

 

Повторено пеење 1, 1970

Масло на картон, 71,5 x 77 cm

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 01898

Претходни изданија