EN

Роберто Е. Мата

1911, Сантијаго, Чиле – 2002, Чивитавекија, Италија

 

Без наслов, пред 1981

Литографија на хартија, 55,5 х 75,5 см

Сигнирано д.д. (рачен потпис)

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 03092

Претходни изданија