EN

Славчо Соколовски

Роден во Скопје | 1958

Претставуваме неколку од серијата дела на Славчо Соколовски вклучени во колекцијата на МСУ:
Едра на хоризонтот 2, 1988, комбинирана техника на платно, 85×85см| Од циклусот: Пристанишна беда 5, 1993, комбинирана техника на платно, 150×150 см

Претходни изданија