EN

Танас Луловски

1940, Желино, Грција – 2006, Скопје, Македонија

 

Без наслов, 1984

Акрилик на платно, 100 х 100 см 

Аквизиција: Откуп

Инвентарен бр.: 04799

Претходни изданија