EN

Вања Радауш

1906, Винковци, Хрватска – 1975, Загреб, Хрватска

 

Иван Козарец (од циклусот Паноптикум), 1960

Боен гипс, 55 х 64 х 16 см

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 00125

Претходни изданија