EN

Вјенцеслав Рихтер

1917, Дренова, Хрватска – 2002, Загреб, Хрватска

 

Дијагонална форма, 1969

Алуминиум, 80 х 80 х 25 см

Аквизиција: Откуп

Инвентарен бр.: 02219

Претходни изданија