Тековни
EN

Тековни

Грчката колекција во МСУ Скопје  / 26 јули – 10 септември 2018

Ирена Пејовиќ: Ти си мобилна архитектура / 10 јули – 09 септември 2018

Дел Лагрејс Волкано, Corpus Queer: тела на отпор 1980-2018 / 07 јуни – 10 септември 2018

Ослободување на просторот: Павилјон на Македонија на 16. Иинтернационална изложба на архитектурата – Биенале во Венеција 2018 / 26 мај – 25 ноември 2018