Новости Аријане Шпаниер на изложбата на 100 најдобри постери за 2021
EN

Аријане Шпаниер на изложбата на 100 најдобри постери за 2021

Постерот за логото по повод 50 годишнината од зградата на Музејот на современата уметност дизајниран од Аријане Шпаниер и нејзиното берлинско студио, одбран за изложбата 100 најдобри постери во 2021 што ќе биде отворена во јуни во Берлин.