EN

Жанета Вангели

Родена во Битола, Македонија | 1962

Ви претставуваме неколку дела од Вангели кои се вклучени во колекцијата на МСУ…
Послание на Св. Јован , 1993, масло на платно, 10x151x10cm | Ангел, 1986 акрилик на хартија и платно, 228х197см

Претходни изданија