Настани Подготовка на изложбата „Ниедно чувство не е конечно“ во Прага
EN

Подготовка на изложбата „Ниедно чувство не е конечно“ во Прага

Во очекување на изложбата „Ниедно чувство не е конечно. Колекција на солидарноста, МСУ Скопје“ што ќе биде отворена на 21 март во Националната галерија во Прага.

МИНАТИ НАСТАНИ

Повик за учество на работилницата „Харизматични објекти“

Пријавување до сабота, 30 март 2024

Школа за пропаганда: АНТИКВИЗАЦИСКА ПРОПАГАНДА

Сабота, 2 март 2024, во 12:00 часот

Филм: ,,ЦРНАТА УМЕТНОСТ: ВО ОТСУСТВО НА СВЕТЛИНАТА"

Вторник, 20. февруари 2024, во 19ч.

Ѓорѓе Јовановиќ: Публикација, разговор, перформанс

Петок, 16 февруари, 2024, во 20,00 и 21,00