Публикации Гледај тука сум без простор
EN

Гледај тука сум без простор

Каталог од изложба:

Гледај тука сум без простор

Издава:

Музеј на современата уметност Скопје, 2021

Текст:

Мира Гаќина и Јованка Попова

Фотографија:

Од уметничката колекција на Телеком и со дозвола на уметниците

Графички дизајн и уредување:

Илиана Петрушевска

Јазик:

Македонски со англиски превод

Корица и димензии:

мек повез, 20 х 20см

Страници:

100

ISBN 978-608-264-021-1

Претходни изданија