Публикации Душан Перчинков
EN

Душан Перчинков

 
 
 
Монографија по повод ретроспективна изложба

Издава:

Музеј на современата уметност, Скопје 2003

Автор:

Зоран Петровски

Текстови:

Зоран Петровски, Соња Абаџиева, Бојан Иванов

Ликовно уредување:

Стефан Георгиевски, Зоран Петровски, Душан Перчинков

Фотографија:

Јордан Чешмеџиски

Јазик:

Македонски, англиски превод

Корица и димензии:

мек повез, 28 х 23

Број на страни:

150

ISBN 9989-703-57-4

Претходни изданија