Публикации Идеја-тека
EN

Идеја-тека

 

 

Идеја-тека: Избор на документи за концептуалниот дискурс во Македонија

Издавач:

Музеј на современата уметност Скопје, 2003

Приредувач:

Соња Абаџиева

Ликовно обликување:

Стефан Георгиевски

Јазик:

Македонски со англиски преводи

Корици и димензии:

мек повез, 16 х 11

Страници:

543

ISBN: 9989-703-58-2

Претходни изданија