Публикации Соња Абаџиева: Континуитет 1977-1985
EN

Соња Абаџиева: Континуитет 1977-1985

 

Издавач: Музеј на современата уметност, Скопје, 2004

Едиција: Досие МСУ – Книга 2

Автор:

Соња Абаџиева

Текст:

Соња Абаџиева

Ликовно обликување:

Стефан Георгиевски

Јазик:

Македонски со англиски превод

Корица и димензии:

мек повез, 23 х 15,5

Број на страни

272

ISBN 9989-703-61-2

Претходни изданија