EN

Хенрик Стажевски

| Полска |

Роден во Варшава | 1894 – 1988

Претставуваме делo на Хенрик Стажевски вклученo во колекцијата на МСУ:
Композиција, 1964, акрилик на дрвена иверка, 66x40x6см

Претходни изданија