EN

Луиџи Монтанарини

1906, Фиренца, Италија – 1998, Рим, Италија

 

Композиција 2, 1962

Масло на платно, 97 х 130 см

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 00290

Претходни изданија