EN

Петар Омчикус

1926, Сушак, Хрватска – 2019, Белград, Србија

 

Маслини, 1986

Туш на хартија, 80 х 120 см

Аквизиција: Откуп

Инвентарен бр.: 03633

Претходни изданија