EN

Ивон Крахт

1931, Ротердам, Холандија – 2001

 

С II бр. 14, 1970

Сито печат на хартија, 80 x 80 см

Едиција: 8/17, сигнирано д.л. S II Nº 14; д.д. 8/17 Y.Kracht 70

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 02161

Претходни изданија