EN

Дурмиш Ќазим

1983, Скопје, Македонија

 

Портрет на Ром, 2016

Пастел на хартија, 110 х 75 см

Аквизиција: Подарок од уметникот

Инвентарен бр.: 05276

Претходни изданија