EN

Бошко Куќански

| Босна и Херцеговина |

Роден во Крбавица во 1931.

Претставуваме делo на Бошко Куќански вклученo во колекцијата на МСУ:
Плод, 1979, дрво, јаже, 42 х 52 х 30см.

Претходни изданија