EN

Бранко Конески

Роден во Мажучиште, Македонија | 1935

Претставуваме дело од серијата дела на Бранко вклучени во колекцијата на МСУ насловено Скулптура 1, 1980, дрво со димензии 58х40х35см.

Претходни изданија