EN

Честмир Кафка

1922, Јихлава, Чехословачка – 1988, Прага, Чехословачка

 

Земја, 1962

Комбинирана техника на лесонит, 121 x 154 см

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 00765

Претходни изданија