EN

Клаус Шулце

| Франција/Германија |

Роден во Франкфурт во 1927.

Претставуваме делo на Клаус Шулце вклученo во колекцијата на МСУ:
Релакс, 1970, порцелан, 220х150х50см

Претходни изданија