EN

Франко Фонтана

1933, Модена, Италија

 

Италијански пејзаж 2, 1975

Фотографија во боја на хартија, 24 x 36cм

Едиција: сигнирана д.л. Italian Landscape; д.д. Franco Fontana ’75

Аквизиција: подарок од уметникот

Инвентарен бр.: 03080

Претходни изданија