EN

Џанфранко Ѕапетини

| Италија |

Роден во Џенова, Италија во 1939.

Претставуваме делo на Џанфранко Ѕапетини вклученo во колекцијата на МСУ:
Структура во БХ 1/67, 1967, масло на платно, 100×100см

Претходни изданија