EN

Ирена Паскали

Родена во Охрид | 1969

Претставуваме дела на Ирена кои се вклучени во колекцијата на МСУ:
За наше добро, Made in Macedonia, 2002, фотографија, плотерски печат на платно со димензии 240х350см и Просторно-времеска автентичност (2), 2004, фотографија, плотерски печат на платно со димензии 150х235см.

Претходни изданија