EN

Иван Кожариќ

| Хрватска |

Роден во Петриња во 1912.

Претставуваме делo на Иван Кожариќ вклученo во колекцијата на МСУ:
Пливач во Сава, 1956, бронза, 69х7х11см

Претходни изданија